Ingreso
Nombre:

Contraseña:


¿Perdió su Contraseña?
Regístrese Gratuitamente!
Siguenos en:
Siguenos en Facebook Siguenos en Twitter

Libros

La filosofia cura. Eines per al benestar de l'ànima i del món Popular

Hits: 204
Valoración: 0.00 (0 votos)

Categoría: M) Otros temas
Torralba Roselló, Francesc
Pagès Editors; 2016


Disponible en la biblioteca del Institut Borja de Bioètica

La filosofia emergeix de les profunditats quan se li ofereix la possibilitat. No es tracta d'un exercici artificiós, ni d'una operació accidental que s'incrusta en l'ésser humà de manera aparatosa per via de l'educació. La pregunta pel sentit de l'existència, pel que realment dota de valor la vida humana està, en germen, en tot ésser humà. No és un luxe per a ociosos, ni tampoc una activitat estèril pel que fa al seus resultats i beneficis. Dóna resposta a una necessitat fonamental de l'ésser humà.
Francesc Torralba i Roselló (Barcelona, 1967) és doctor en filosofia per la UB (1992) i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya (1997). És professor de la Universitat Ramon Llull i al llarg de la seva trajectòria ha rebut diferents premis i reconeixements, entre ells el Premi Extraordinari de Llicenciatura i el de Doctorat, així com diversos premis d'assaig. Ha publicat una quarantena de llibres. Entre els més celebrats hi ha Rostres del silenci (1996), Cent valors per viure (2001), les obres de “La Biblioteca Francesc Torralba” i, sobretot, L'art de saber escoltar, traduït a l'alemany, el francès, l'italià, el portuguès i el castellà, i del qual s'han venut més de 20.000 exemplars.
[Texto reproducido de la contraportada del libro]Los comentarios son propiedad de quien los envió. No somos responsables de su contenido.
Envió Hilo
Top Books
Bioètica i Debat Ediciones SL