Ingreso
Nombre:

Contraseña:


¿Perdió su Contraseña?
Regístrese Gratuitamente!
Siguenos en:
Siguenos en Facebook Siguenos en Twitter

Libros

Les infermeres en l'atemptat del 17A Popular

Hits: 149
Valoración: 0.00 (0 votos)

Categoría: l) Enfermería y Bioética
Olive MC (coord.). Les infermeres en l'atemptat del 17A. Barcelona: Ediciones San Juan de Dios - Campus Docent, 2018

Los beneficios obtenidos con la venda del libro se destinaran a la Unidad de Atención y Valoración de Afectados por el Terrorismo.

Amb aquesta publicació es vol visibilitzar el treball infermer en una situació d’emergència, generada per un atac terrorista. Molts companys i companyes van ser herois anònims en tant que no es van donar els seus noms i cognoms, però van ser també herois plenament identificats, amb uniformes de bombers, del SEM, de la Creu Roja, pijames hospitalaris, bates o vestits de carrer. Infermers i infermeres que van posar, coneixement, tècnica, valors i emocions al servei de persones que precisaven de la seva atenció i que han volgut explicar com van viure aquella tarda del mes d’agost.

Són relats naturals, trenats a partir de les seves paraules, que ens transporten a la Rambla minuts més tard de l’atropellament mortal i posteriorment als centres de salut i hospitals de Barcelona i Cambrils.

Deixem a les futures generacions de professionals per escrit perquè es pugui consultar tants cops com calgui, el relat d’uns fets i unes actuacions que ens honoren com a professió; cal que res no caigui en l’oblit, cal preservar la memòria, cal conèixer la nostre història.

[Texto reproducido de la contraportada]Los comentarios son propiedad de quien los envió. No somos responsables de su contenido.
Envió Hilo
Top Books
Bioètica i Debat Ediciones SL